Sigp a jeho nová kapitola. | Coderama
Remote / Rotácie na projektoch / Refferal bonus 2000€ / Work&Travel.
Získaj odhad platu

Vieme, že ak si najlepší, môžeš pracovať pre kohokoľvek.

Preto ti ponúkame okrem skvelých BENEFITOV aj adekvátne platové ohodnotenie. Vyplň náš dotazník a my ti na základe tvojich skúseností vypracujeme odhad tvojej budúcej výplaty v CODERAMA.

Napíšte nám:

Späť

SIGP a jeho nová kapitola.

Alexandra Vaszily|02.12.2022

Meníme názov spoločnosti a brand SIGP sa mení na spoločnosť CODERAMA.

Nová identita = nová kapitola

 

SIGP píše svoj príbeh už 16 rokov. Dnes sme etablovaným a zároveň jedným z najväčších softvérových domov na strednom Slovensku. Stále so slovenským vlastníkom, bez investora. Kvalitnými službami a individuálnym prístupom sme uspokojili viac ako sto významných klientov a dodali viac ako sto kvalitných IT riešení. Najmä posledné roky boli progresívne. Napriek pandémii sa nám v posledných rokoch darilo veľmi dobre rásť. Človek by povedal "úspešná spoločnosť". My to však cítime inak. Áno, posledných niekoľko rokov bolo úspešných. Zároveň boli predzvesťou niečoho väčšieho.


Nikdy sme necítili takú vnútornú vôľu a vysoký potenciál ako teraz. Prijali sme ambiciózne ciele, definovali sme nové hodnoty a stratégie. Urobíme všetko, čo je v našich silách, a pod novým názvom zdôrazňujeme, že to myslíme vážne. Coderama.com. Nová kapitola sa začala.


Titulka

napis coderama

Vyberali sme z niekoľkých možností. Z užšieho výberu kandidátov sme vybrali CODERAMA, ktorý nám umožňuje vyjadriť dve základné myšlienky: CODE - kódovanie, vývoj softvéru je to, čo robíme najlepšie, a RAMA - odvodené od slova panoráma - ponúkame outsourcing IT, panorámu schopných vývojových tímov a technológií. Názov CODERAMA zároveň pripomína populárny seriál Futurama, čo je dobré znamenie.


Tagline

digital heroes

Tagline má opísať a zdôrazniť spoločnosť ako takú, jej charakterové črty alebo vlastnosti. Mal by byť čitateľný, atraktívny a ľahko zapamätateľný. Pre mnohých našich zákazníkov sme hrdinovia. Pomáhame a zachraňujeme - sme hrdinovia v digitálnom svete. Sme DIGITÁLNI HERÓJI. Každý z nás chce byť hrdinom, však?


Logo

logo coderama

Sme hrdinovia, ktorí prídu, analyzujú, navrhnú a dodajú riešenie. V zadaní naše nové logo evokuje vyspelosť, stabilitu a nepriestrelnosť. Chceli sme, aby pixelový detail znázorňoval technickú zdatnosť. Konečná verzia si vyžiadala niekoľko iterácií, ale výsledok stojí za to.


Verzie lôg

logo coderama logo coderama logo coderama

Písmo


Písmo v novom logu je prispôsobené a dôvtipné. Všimnite si písmeno "M". Ako jediné má zaoblené okraje. Nie je to náhoda. "M" ako zaoblený človek vyjadruje, že vo svete núl a jednotiek sme stále ľudia. Práve ľudia tvoria našu spoločnosť a my vyvíjame softvér pre ľudí.

logo coderama

Branding Coderama

branding coderama branding coderama

Alexandra Vaszily

Marketing manager

Marketingová manažérka, ktorá sa s láskou stará o web a sociálne siete.

Čo je u nás nové?