Nová tímová kancelária Košice | Coderama
Remote / Rotácie na projektoch / Refferal bonus 2000€ / Work&Travel.
Získaj odhad platu

Vieme, že ak si najlepší, môžeš pracovať pre kohokoľvek.

Preto ti ponúkame okrem skvelých BENEFITOV aj adekvátne platové ohodnotenie. Vyplň náš dotazník a my ti na základe tvojich skúseností vypracujeme odhad tvojej budúcej výplaty v CODERAMA.

Napíšte nám:

Späť

Víta Vás Coderama office Košice!

Alexandra Vaszily|02.08.2022

ÁNO - nová pobočka je už aj na východe!

Ako piatu pobočku a office pre kolegov sme vybrali budovu Aston Building na Werferovej ulici v mestskej časti Košice-Juh. Pre kolegov sme pripravili pracovný priestor v klimatizovanej kancelárii, miesto na oddych s pohodlným gaučom a ušiankou, ktorá sa stala akýmsi symbolom našich priestorov. Nezabudli sme ani na hry, a tak sme kolegom nechali darček v podobe šípok.

budova kancelária košice tímová kancelária tímová kancelária

V budove sa nachádza reštaurácia ázijského bistra, bistro a cukráreň, papiernictvo, 24 hodinová recepcia a špičkové konferenčné priestory a 2 veľké parkoviská. V okolí tejto lokality je veľa možností, nájdete tu reštaurácie, nákupné centrá, obchodné reťazce, banky, čiže o vybavenosť tu naozaj nie je núdza. Dúfame, že sa im bude dobre pracovať, dobre pobývať a hlavne dobre spolu zabávať! Sme IT pozitív a pre našich kolegov urobíme aj nemožné :)

tímová kancelária tímová kancelária kuchynka v kancelárií konferenčná miestnosť bistro

Alexandra Vaszily

Marketing manager

Marketingová manažérka, ktorá sa s láskou stará o web a sociálne siete.

Čo je u nás nové?