Rodinný deň | Coderama
Remote / Rotácie na projektoch / Refferal bonus 2000€ / Work&Travel.
Získaj odhad platu

Vieme, že ak si najlepší, môžeš pracovať pre kohokoľvek.

Preto ti ponúkame okrem skvelých BENEFITOV aj adekvátne platové ohodnotenie. Vyplň náš dotazník a my ti na základe tvojich skúseností vypracujeme odhad tvojej budúcej výplaty v CODERAMA.

Napíšte nám:

Späť

Deň rodiny v Žiline

Alexandra Vaszily|01.07.2022

Pre našu Coderama rodinu sme pripravili rodinný deň, kde sme sa mohli vzájomne spoznať a zabaviť sa pri dobrom jedle a pivku.

V júni sme pre našich kolegov a kolegyne zorganizovali firemný teambuilding. Po ročnej pauze sme sa stretli a oslávili nové meno firmy Coderama. Na žilinskej plavárni sa stretlo dokopy 140 malých aj veľkých účastníkov. Varili sme guláš, grilovali mäso a zabávali sme deti rôznymi hrami.

mladí ľudia stretnutie pri pive mladí ľudia stretnutie pri pive

Pre deti bol pripravený bohatý program, vyskákali sa na skákacom hrade, so šikovnými animátorkami mali kreatívne dielničky, maľovanie na tvár a minidisco. Pre malé aj veľké slečny bol pripravený stánok so zapletaním vlasov od žilinských dievčat z Vrkoče. Deň vyšiel na jednotku a my sa už teraz tešíme na jesenný teambuilding. :)

mladí ľudia stretnutie na rodinnom dni mladí ľudia stretnutie na rodinnom dni mladí ľudia stretnutie na rodinnom dni mladí ľudia stretnutie na rodinnom dni mladí ľudia stretnutie na rodinnom dni

Alexandra Vaszily

Marketing manager

Marketingová manažérka, ktorá sa s láskou stará o web a sociálne siete.

Čo je u nás nové?